2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı 1. Veli Bilgilendirme Toplantısı

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı 1. Veli Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirdik

11.10.2019 125

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı 1. Veli Bilgilendirme Toplantısı velilerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Toplantıda okul müdürümüz Murat ÖZTÜRK okulumuz hakkında genel bilgi verdi. Öğrenci velilerinin üzerine düşen sorumluluklarının neler olduğundan bahsetti. Okulumuz öğretmenleri velilere kendilerini tanıttı. Okulumuz Rehberlik öğretmeni Emin ATICI tarafından Okul Başarısında Ailenin Rolü ve Teknoloji Bağımlılığı hakkında bilgilendirme yaptı. Branş öğretmenlerimiz ve sınıf şube öğretmenlerimiz okul bahçesinde velilerimizle görüşerek öğrenciler hakkında bilgiler aktardı. Akademik başarı yakalanması için veli ve öğretmen işbirliği yapılması konusundaki hassasiyetlerini dile getirdiler.

Toplantımıza katılım sağlayan tüm veli ve öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Fotoğraflar için tıklayınız.