Babadağ Hacı Mehmet Zorlu Çok Programlı Anadolu Lisesi

Vizyon: Öğrencilerimizi, yeniliklere açık, kaliteyi yaşam felsefesi haline getiren, bilgisayar teknolojisini kullanabilen, yeni bilgiler üreten, etkili ve nitelikli, kendini ifade edebilen, topluma ve çevreye duyarlı, sorumluluk sahibi, kendisine, ailesine, milletine, devletine yararlı, uzlaşmacı kültür anlayışı çerçevesinde çağdaş, demokratik ve laik bireyler olarak topluma kazandırmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizin bireysel yetenekleri doğrultusunda, teknik bilgi ve becerilere sahip, sosyal ve psikolojik gelişmeleri yeterli, olayları algılama ve çözüm üretme becerisine sahip, çağdaş, bireysel ve grupla çalışabilme becerisine sahip olmalarıdır.

Saatler: 08:20-12:20 13:10-16:20
Yabancı Dil: İngilizce Almanca
Sportif Etkinlikler: Masa Tenisi, Bocce, Dart, Voleybol Turnuvalarına katılım sağlanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: OKULDA TAŞIMALI EĞİTİM YAPILMAKTADIR. OKUL PANSİYONU YOKTUR.

WEB - https://hacimehmetzorlucpal.meb.k12.tr

Adres - Cumhuriyet Mah. Hacı Mehmet Zorlu Caddesi. No.67 Babadağ/DENİZLİ

Yerleşim Yeri - İLÇE MERKEZİ

Adres - Cumhuriyet Mah. Hacı Mehmet Zorlu Caddesi. No.67 Babadağ/DENİZLİ

Ulaşım ÖĞRETMEN SERVİSİ, KOOP.MİNÜBÜSLERİ VE ÖĞRETMENLERİN ÖZEL ARAÇLARI İLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR. DENİZLİ MERKEZDEN ORTALAMA 30 İLE 45 DK ARASI YOL SÜRMEKTEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNE 700 M İL MERKEZİNE 34 KM UZAKLIKTADIR.